Loading...
Rekrytering2017-05-24T12:12:15+00:00

REKRYTERINGSPROCESSEN I FEM STEG

Vi levererar mycket duktiga medarbetare i en tid när många konkurrenter inte ens hittar kandidater. Tidigare var det vår urvalsmetod, våra tester och vår garanti som gjorde oss kända. Genom vår databas och vårt mycket utbyggda kontaktnät hittar vi dom bästa kandidaterna. I dag är rekrytering ren headhunting.

  • Vi har garanti på våra kandidater

  • Vi vet att snabbhet är av stor vikt i rekryteringsprocessen.

Vi tar ett möte med er där vi etablerar era krav, förväntningar och önskemål kring tjänsten ni vill fylla. Vi gör även en bedömning av företaget och arbetsplatsen, och bokar tid för kandidatträffar.

Vi ser över vårt register av kandidater, samt utför annonsering och search & headhunting för att hitta rätt personer för just er.

Personligt svar av kandidater, med personliga möten. Vi besvarar även övriga potentiella kandidater som inte tagit sig längre i processen. Vi gör personprofilanalys, referenstagning, utvärdering med AK/TK samt återkoppling

Vi gör en utförlig genomgång med finalister inför slutintervju hos kund. Vi kontaktar även i detta skede Ej antagna kandidater.

Vi har fortsatt engagemang genom våra rekryterare efter anställning av kandidat. Det fortgår i 6 månader. Varje person som rekryteras genom oss, och som av någon anledning inte får stanna kvar mer än ett halvår ersätter vi kostnadsfritt genom en ny rekrytering. Affärskompetens var det första rekryteringsföretaget som erbjöd Garanti på samtliga rekryteringstjänster i Sverige.

TEAMBUILDING & COACHING

Får ditt team att effektivt samarbeta när det hettar till på kontoret. Stress är något som kan få de mest erfarna att vackla. Vi kallar det inte positiv stress för det existerar inte, vi ser på det som en situation att hantera. Att stå stark, dela och samarbeta är styrka. Styrka är framgång, stabilitet ger harmoni.

Vi tittar på varje kund individuellt och anpassar olika paket utifrån dina önskemål.

BEMANNING

Högtryck gillar vi alla men brister det i resurserna tornar molnen gärna upp sig. Kontakta Teknikkompetens för fler soltimmar.

Vi gissar att du har perioder då den där extra kraften behövs? Kanske det är ett kommande kundprojekt som tidsbestäms och varför rekrytera permanent personal då? Vi kan bistå här, på med solglasögonen bara.

När en bemanning, ett kontrakt löper ut har vi ett kostnadseffektivt program kring förlängning eller övergång till permanent anställning. Våra kunder väljer i de flesta fall en  permanent lösning och därför har vi jobbat fram ett program som beroende på bemanningstid ger återbäring vid övergång.

Ring oss eller skicka ett meddelande vad just du söker så återkommer vi med mer information kring vår tjänst Bemanning.

COACHING & UTVECKLING

Teknikkompetens erbjuder skräddarsydda utbildningar som verkligen uppskattats genom åren.

För ledare och chefer utvecklar vi förmågan att frigöra sina medarbetares och bolagets fulla potential. Detta sker med hjälp av ett speciella verktyg och personliga utvecklingssamtal. Vi ser alltid en mycket bra resultatökning för hela företaget. Väl investerad tid även för de mest erfarna.

Tala med Björn Welin om detta, 0709 – 51 92 74.

UTBILDNING

Får ditt team att effektivt samarbeta när det hettar till på kontoret. Stress är något som kan få de mest erfarna att vackla. Vi kallar det inte positiv stress för det existerar inte, vi ser på det som en situation att hantera. Att stå stark, dela och samarbeta är styrka. Styrka är framgång, stabilitet ger harmoni.

Vi tittar på varje kund individuellt och anpassar olika paket utifrån dina önskemål.

Vi lämnar 6 månaders garanti

Varje person som rekryteras genom oss, och som av någon anledning inte får stanna kvar mer än ett halvår ersätter vi kostnadsfritt genom en ny rekrytering. Affärskompetens var det första rekryteringsföretaget som erbjöd Garanti på samtliga rekryteringstjänster i Sverige.

FÖRETAGSREFERENSER

CG GUNNARSSON

VD   •   VERBUM FÖRLAG

Vi har vid två tillfällen använt Affärskompetens i samband med rekrytering. Dels har vi rekryterat en kundtjänstchef och dels en marknadschef. Vid båda tillfällena har Affärskompetens gjort ett mycket bra jobb vad avser såväl att förstå sökprofilen, som att snabbt hitta kandidater av mycket god kvalitet. Vi uppskattar också det professionella sätt på vilket Affärskompetens hanterar kontakterna med respektive kandidater. En annan fördel är att Affärskompetens tar ansvar också efter rekryteringen.

Apply Online   

MARTIN INGEMANSSON

NORDISK FÖRSÄLJNINGSDIREKTÖR   •   YAHOO SEARCH MARKETING

Det som gjorde att vi valde Affärskompetens var att vi ryktesvägen hört om deras snabbhet i att leverera kandidater med hög kvalitet och goda resultat. Också deras stora branschkännedom gjorde att vi fattade stort förtroende för Affärskompetens. Vi är mycket nöjda.

Apply Online   

PELLE HJELM

MANAGING DIRECTOR   •   HAMELIN AB

Vi är mycket positiva till samarbetet i den rekryteringsprocess vi hade senast med Affärskompetens att hitta en ny KAM. Vi var delaktiga under hela processen och är mycket nöjda med resultatet

Apply Online   

MAGNUS RYDÉN

FÖRSÄLJNINGSCHEF   •   BOEHRINGER INGELHEIM

I ett flertal rekryteringar vi har gjort med Affärskompetens, över tiden och på flera orter, har det blivit väldigt bra. Vi är mycket nöjda med att kandidaterna vi har anställt är hög- presterande säljare.

Apply Online   

MATS FRISK

VD   •   STROEDERALTON

Affärskompetens är väldigt säkra på att hitta riktigt bra säljare och rätt chefer. Jag uppskattar det personliga arbetssättet och det ansvar Affärskompetens tar i processen.

Apply Online   

ROGER BRINGMYR

LEIF ARVIDSSON AB

Otroligt proffsiga, snabb och bra kontakt med kandidat, imponerad av Master person analysen.

Apply Online   

KANDIDATREFERENSER

LINN NILSSON

WALL44.COM

Jag vill bara tacka för din hjälp med personlighetstestet jag gjorde och den positiva feedbacken som jag fick av dig. Den tolfte juli började jag som butikssäljare på 75% i en liten butik som heter Wall44 där vi säljer tavlor. Den tredje augusti fick jag börja på heltid och i början på november blev jag butikschef. Jag trivs jättebra för jag får utvecklas både kreativt, administrativt och när det gäller att ta beslut. Mina kollegor är toppen och jag kunde inte ha haft mer tur när jag fick det här jobbet. Så kort och gott tänkte jag bara säga att jag behöver inga fler jobberbjudanden, inte just nu i alla fall =) Tack för allt!

Apply Online   

LISA ZINGEL

VERKSAMHETSCHEF   •   COMFORT STUVSTA RÖR AB

På ett mycket professionellt och säljande sätt presenterade Björn mig för ett tjänst som jag faktiskt inte ens skulle ha funderat på, om jag tänkt i banorna att byta arbete! Idag är jag jätteglad att han såg något som jag inte ens visste om själv – jag stortrivs i en helt ny bransch och i en helt ny roll! Ett stort tack Björn, för din kompetens och starka känsla att hitta rätt – inte bara för uppdragsgivaren utan även för arbetstagaren! ”Han lotsade mig igenom hela rekryterings processen på ett mycket professionellt sätt.

Apply Online   

MIKAEL CARLSSON

MILJÖTEAMET AB

Jag kom i kontakt med Lasse och Affärskompetens när min nuvarande arbetsgivare var på jakt efter en säljare. Det jag slogs av och fortfarande minns mest från rekryteringsprocessen var att Lasse lade stor vikt vid att matcha min och min blivande chefs personlighet. Naturligtvis gick han även igenom min CV, men på det sättet som han försökte förstå sig på mig som person har jag aldrig tidigare upplevt i en rekryteringsprocess. Detta resulterade i att jag nu har en tjänst och en chef som jag trivs väldigt bra med! Jag kan verkligen rekommendera Lasse och Affärskompetens för att matcha arbetsgivare och arbetstagare.

Apply Online   

DIN KARRIÄR. VÅR AFFÄRSIDÉ.

“Vi har sedan vi började garanti på samtliga tillsatta tjänster, vi var faktiskt först i Sverige med detta. Vi resonerar som så att våra kunders framgång är vår affärsidé. Vi förser dem med högkvalitativa kandidater genom mycket snabba processer, mycket erfarna rekryterare och headhunters, och användande av Sveriges bästa analysverktyg. Därför vågar vi lämna garanti, och varför ska man inte göra det på rekrytering när man gör det på allt annat. Man måste ju stå för sitt arbete.

BJÖRN WELIN  •   GRUNDARE, REKRYTERINGSKONSULT
Välkommen! Skicka ett meddelande så återkommer jag till Dig inom 24 timmar.